AKSARAY / ORTAKÖY - Ortaköy Şehit Tevfik Sarısoy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Din Öğretiminden sorumlu Şube müdürü Süleyman BOZOVA başkanlığında il Rehberlik Koordinatörü ve İmam Hatip okullarında görev yapan Hedef YKS koordinatörleri ile İl bazlı Hedef YKS zümre kurulu toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Şbt

11. sınıf öğrencilere YKS anlatılmıştır. Afişler okulumuza asılmıştır.

Şbt

11. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Verimli Ders Çalışma Teknikleri Anlatılmıştır.

Şbt

Okulumuz son sınıf öğrencilerine MSÜ Sınavı hakkında bilgi verilip, öğrencilerin sınav başvuruları rehberlik servisinde yapılmıştır.

Şbt

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak belirli bir plan dahilinde deneme sınavları yapılmaktadır. Bunun yanında ek olarak Aksaray Valiliği'nin yaptığı deneme sınavları da gerçekleştirilmektedir. Sınavlarının ayrıntılı analizi yapılıp velilere de gerekli bilgiler verilmektedir.

Kas

Okulumuz 12. sınıf öğrencisi Rumeysa Fatma DİNÇER, Türkiye geneli İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında yapılan hikaye yarışmasında derece yapmış olup; dereceye giren öğrencilerin hikayelerinden kitap basılmıştır. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.